'FEYENOORD DENKT OOK AAN 'ééN VAN DE MEEST GESCHOOLDE TRAINERS IN EREDIVISIE''

De zoektocht van Feyenoord naar een nieuwe trainer is in volle gang, nu Arne Slot op weg is naar Liverpool. Het Algemeen Dagblad oppert een nieuwe naam: Rogier Meijer, coach van NEC.

Slot wil naar Liverpool, dat haast maakt en de beoogde opvolger van Jürgen Klopp op korte termijn lijkt vast te willen leggen. Aan Dennis te Kloese, algemeen en technisch directeur van Feyenoord, de schone taak om een geschikte opvolger te vinden. Volgens het AD vallen in Nederland twee trainers op: Joseph Oosting (FC Twente) én Rogier Meijer (NEC).

De naam van Oosting viel al, maar Meijer werd nog niet aan Feyenoord gelinkt. 'De man die zondag in de bekerfinale nog de tegenstander coachte, wordt door de technische staf van het huidige Feyenoord gezien als één van de meest tactisch geschoolde trainers in de Eredivisie', klinkt het. 'Iemand ook die in staat is om wedstrijden naar zijn hand te zetten.'

In de schets van het Algemeen Dagblad worden ook Pepijn Lijnders, Giovanni van Bronckhorst, Pascal Jansen, Albert Stuivenberg, Dick Schreuder, Jesse Marsch, Nuri Sahin en Bo Svensson genoemd. Concreet lijkt dat allemaal nog niet. Bij Feyenoord lijkt desondanks het besef in te dalen dat Slot de club gaat verlaten.

2024-04-24T18:18:40Z dg43tfdfdgfd